Hey! Ik ben Mirthe Zonneveld en ik woon in Oostzaan (dichtbij Amsterdam). Ondanks dat ik pas 20 jaar ben, fotografeer ik al 8 jaar. Mijn grootste passie is portretfotografie, omdat ik het leuk vind om mensen op hun allermooist vast te leggen; op een manier waarop zij zichzelf nog niet hebben gezien. Ik hoop dat mensen hierdoor iets positiever naar zichzelf gaan kijken. Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s natuurlijk blijven en sprekend zijn. Naast mooie foto’s wil ik jou een shoot geven waarbij je je op je gemak voelt en plezier hebt. Ik zou het ontzettend leuk vinden om jou ook te mogen fotograferen, mocht dit nou zijn voor foto’s op social media, als een mooie herinnering of om welke andere reden dan ook. Ook mensen die denken dat zij niet zo fotogeniek zijn, kunnen bij mij goed terecht. Ik zal je helpen met het poseren en zorgen dat je je op je gemak voelt bij mij.

Natuurlijk en sprekend: dat is mijn stijl.

Ik wil jou graag laten zien hoe ík jou zie.

Enthousiast geworden over een fotoshoot met mij als jouw fotografe? Ga dan naar de pagina ‘Contact’.