Hey, wat leuk dat je dit leest! Gefotografeerd worden kan vaak best spannend zijn en daarom is het vaak fijn om te weten wie jou vast gaat leggen. Ik stel mijzelf even voor:

Ik ben Mirthe Zonneveld en ik woon in Amsterdam-Oost. Ik fotografeer al meer dan 10 jaar met heel veel plezier.

Mijn grootste passie is portretfotografie, omdat ik het leuk vind om mensen op hun allermooist vast te leggen; op een manier waarop zij zichzelf nog niet hebben gezien. Ik hoop dat mensen hierdoor iets positiever naar zichzelf gaan kijken. Ik vind het belangrijk dat mijn foto’s natuurlijk blijven en sprekend zijn, zodat mensen zichzelf er in herkennen.

Naast mooie foto’s wil ik jou een shoot geven waarbij je je op je gemak voelt en plezier hebt. Een fotoshoot kun je wat mij betreft echt als een uitje zien, als cadeautje aan jezelf of om tijd te spenderen met iemand waar je om geeft.

Ik zou het ontzettend leuk vinden om jou ook te mogen fotograferen, mocht dit nou zijn voor foto’s op social media, als een mooie herinnering of om welke andere reden dan ook. Ook mensen die denken dat zij niet zo fotogeniek zijn, kunnen bij mij goed terecht. Ik zal je helpen met het poseren en zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot.

Natuurlijk en sprekend: dat is mijn stijl.

Ik wil jou graag laten zien hoe ík jou zie.

Enthousiast geworden over een fotoshoot met mij als jouw fotografe? Klik dan hier voor het aanbod.