Hoe gaat een fotoshoot bij Inspiringmemories in zijn werk?

Voor de shoot:

  • Een mailtje sturen
    Uiteraard is het belangrijk mij te laten weten dat je gefotografeerd wilt worden, dit kan via info@inspiringmemories.nl . Vertel in de mail welke shoot je wilt doen. Mocht je iets anders gefotografeerd/een andere shoot willen hebben, vraag dan naar de mogelijkheden, ik sta voor bijna alles open! Laat weten welke dag je het liefste gefotografeerd wilt worden. Vertel ook in je mail welk pakket je graag wilt hebben of geef aan als je nog twijfelt: dan kan ik je hierbij helpen. Als je al een eigen idee hebt voor de locatie, meld dat dan ook en eventuele details die belangrijk voor mij zijn om te weten.
  • Contact via WhatsApp
    Je krijgt een mailtje terug en er zal verder contact plaatsvinden via WhatsApp. Zo kan ik je helpen met tips voor de outfit(s) en gaan we samen op zoek naar inspiratie voor de fotoshoot, zodat we beiden een idee hebben van wat we kunnen verwachten. Je kunt inspiratiefoto’s of ideeën doorsturen, zodat ik een goed beeld krijg van wat je graag zou willen. We kunnen op deze manier ook tot de shoot contact houden over de precieze locatie en tijd bijvoorbeeld en na de shoot over de bewerking en versturing van de foto’s.

Tijdens de shoot:

  • Voordat we beginnen met foto’s maken, kunnen we gezellig kennismaken en nog een keer je wensen doornemen. Op de locatie kunnen we rondlopen om variërende foto’s te krijgen, je kunt zelf ook aangeven als je een plek ziet waar je graag heen wilt of een leuk idee hebt, dat is alleen maar leuk! Als je geen ster bent in poseren, zal ik je hierin begeleiden als je dit fijn vindt. Ik vind het heel erg belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot dus je mag altijd alles zeggen en vragen. Mocht je willen veranderen van outfit, dan mag dit bij elk pakket zo vaak als je wilt. Let wel op dat er vaak op locatie geen verkleedruimte aanwezig is, zorg dus zelf voor bijvoorbeeld een handdoek als je je wilt bedekken tijdens het omkleden.

Na de shoot:

  • Na de shoot blijven we contact houden, zodat je weet wanneer je de foto’s kunt verwachten. Dit zal meestal 3-10 dagen duren. Versturing van de foto’s vindt altijd plaats na de betaling. Ik zal hiervoor mijn rekeningnummer aan je doorgeven of een betaalverzoek sturen. De foto’s worden zorgvuldig nabewerkt en ik houd je op de hoogte van hoe ver ik hiermee ben. De foto’s worden verstuurd met Collect (de nieuwe We-transfer) waarmee je de foto’s gemakkelijk kunt downloaden op je telefoon, tablet en/of laptop. Ik zal altijd vragen om toestemming als ik de foto’s zou willen gebruiken voor mijn site of eigen sociale media: er komt dus nooit iets online wat je niet wilt.